Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا به عنوان نخستین رئیس‌جمهور مستقر این کشور از محل قتل‌عام صدها سیاه‌پوست آمریکایی توسط گروه‌های سفیدبرترپندار در سال ۱۹۲۱ بازدید کرد و درباره باقی ماندن تفکرات نژادپرستانه در کشورش، صدسال پس از این حادثه هشدار داد.

رئیس‌جمهور آمریکا در این سخنرانی که در محل وقوع این فاجعه نژادپرستانه در شهر «تولسا» در ایالت اوکلاهاما ایراد شد تصریح کرد: «من از مردم ایالات متحده می‌خواهم کشتارها و رویدادهایی را که طی این دو روز در سال ۱۹۲۱ اتفاق افتاد در خاطر نگاه داشته و شجاعت و مقاومت آنهایی را که زنده ماندند و برای دوباره ساختن زندگی‌هایشان تلاش کردند را پاس بدارند و با یکدیگر برای ریشه‌کن کردن نژادپرستی نظام‌مند همقدم شوند و اجتماعات و جان‌هایی را که به دست نژادپرستی نابود شده‌اند از نو بسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

  صد سال پیش در روزهای ۳۱ مه و ۱ ژوئن ۱۹۲۱ صدها نفر از گروه‌های سفیدبرترپندار به محله «گرینوود» در شهر «تولسا» که به عنوان قلب کسب وکارهای سیاه‌پوستان شناخته می‌شد و به «وال‌استریت سیاه‌پوستان» شهرت داشت حمله کرده و ضمن قتل عام صدها سیاه‌پوست، ۳۵ خیابان مملو از مراکز تجاری، خانه‌های مسکونی، کتابخانه، بیمارستان، مدرسه و غیره را تخریب کردند.

محله «گرینوود» که بخش مرفه شهر تولسا و مایه شهرت سیاه‌پوستان بود بعد از این حمله هرگز نتوانست دوباره روی پا بایستد. 

جو بایدن در این مراسم گفت: «دوستان، ما نمی‌توانیم برای نفرت نژادی، مأمن فراهم کنیم. امروز تروریسمِ سفیدپوستان، کشنده‌ترین تهدید علیه سرزمین ما است- نه داعش و نه القاعده، بلکه سفیدبرترپندارها [کشنده‌ترین تهدید علیه آمریکا هستند.]»

تا به امروز به هیچ یک از کسانی که از قتل عام «تولسا» جان به در برده‌اند یا خویشاوندان آنها غرامتی تعلق نگرفته است. شرکت‌های بیمه شکایات اکثر قربانیان سیاه‌پوستان را که ارزشی بالغ بر ۲۷ میلیون دلار داشته‌اند را رد کرده‌اند.

جو بایدن در سخنرانی عصر سه‌شنبه گفت: «من از مردم آمریکا درباره ریشه‌های عمیق هراس‌افکنی‌های نژادی در کشورمان تأملی دوباره کرده و برای ریشه‌کن کردن نژادپرستی سیستماتیک در سراسر این کشور تلاش کنند.»

در حال تکمیل...

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا سیاه پوستان قتل عام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۰۳۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای کنگره آمریکا دیوان کیفری بین‌المللی را تهدید کردند

چند تن از اعضای جمهوری خواه کنگره آمریکا اعلام کردند که در صورت صدور قرار بازداشت مقامات اسرائیلی از سوی دادگاه لاهه، قانون مجازات مقامات این نهاد حقوقی را مطرح خواهند کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره آمریکا طرحی را آماده کرده‌اند که در صورت صدور قرار بازداشت مقامات اسرائیلی از سوی دیوان کیفری بین‌المللی، آمریکا مقامات این نهاد حقوقی را تحریم کند.

«مایکل مک‌کال» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا به وبگاه خبری آکسیوس گفت: «ما این قانون احتیاطی را تنها در صورتی که مجبور شویم، مطرح خواهیم کرد».

عربده کشی نتانیاهو برای دادگاه لاهه

روز دوشنبه نیز 12 سناتور جمهوریخواه  با ارسال نامه‌ شدیداللحنی به «کریم خان» دادستان دیوان بین المللی کیفری او را تهدید کردند که در صورت صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی، او و مقامات دادگاه و اطرافیان و خانوده‌اش با «عواقب جدی» مواجه خواهند شد.

هفته گذشته نیز اعضای کنگره آمریکا به دیوان کیفری بین‌المللی نسبت به صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی هشدار داده بودند.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در تاریخ 7 اردیبهشت همزمان با افزایش گمانه‌زنی‌ها در مورد تحت تعقیب قرار گرفتن مقامات سیاسی و نظامی ارشد این رژیم از سوی دیوان کیفری بین‌المللی (لاهه)، این نهاد بین‌المللی را نیز تهدید کرده است.

گفته می شود نتانیاهو با تشکیل کارگروهی ویژه متشکل از وکلا و مقامات ارشد حقوقی این رژیم همچون یاریو لوین، وزیر دادگسترس در تلاش اند تا مانع از هرگونه صدور تعقیب بین المللی مقامات سیاسی و فرماندهان و نظامیان اسرائیلی از سوی دادگاه بین المللی لاهه شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بایدن: اگر اسرائیل وارد رفح شود، تسلیحات به آن ارائه نمی‌کنیم
  • گربه سیاه یزدانی به المپیک می‌رود؟
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • پاسخ جشنواره کن به تهدید اعتصاب کارکنان
  • اعتراف انگلیس: حماس با حمله زمینی علیه رفح ریشه کن نمی‌شود
  • اعضای کنگره آمریکا دیوان کیفری بین‌المللی را تهدید کردند
  • پولیتیکو: آمریکا ارسال محموله‌های بمب به اسرائیل را معلق کرد
  • بهار ۵۹؛ وقتی داد سندیکای خبرنگاران از حمله به مطبوعات درآمد
  • ضرورت مدیریت مگس میوه در باغات مرکبات و سیاه ریشه
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است